Agenda's

Sinds 2011 brengt Credits Media de Italië Agenda en de Leven in Frankrijk Agenda uit: handige en sfeervolle familieagenda's waarbij je een jaar lang kan wegdromen.

De agenda's komen rechtstreeks voort uit onze succesvolle 'landen-lifestyle glossies' Italië Magazine en Leven in Frankrijk. Beide titels zijn leider in het reissegment qua verkoop, uitstraling en bereik. Sinds enkele jaren hebben deze tijdschriften ook een eigen bureauagenda die gretig aftrek vindt bij de doelgroep. Een doelgroep van optimistische levensgenieters!

De Italië Agenda en Leven in Frankrijk Agenda staan boordevol amusante weetjes en slimme tips, geven elke maand een overheerlijk seizoensrecept en hebben een handige woordenlijst Nederlands-Italiaans of Nederlands-Frans. En dat alles met sfeervolle foto's om bij weg te dromen! Uiteraard ontbreekt ook een overzicht van feestdagen en schoolvakanties niet en is er veel ruimte voor notities. De agenda's zijn 18 cm breed x 22 cm hoog en hebben een ringband. Aan de binnenkant van de kaft zit tevens een praktische insteekflap voor losse bonnetjes, afspraakkaarten etc.

De agenda's kosten € 15,95 en zijn verkrijgbaar bij de betere (kantoor-)boekhandel, tijdschriftenkiosk en in onze webshop.