De Liefde logo
Hollands Glorie logo
Italië Magazine logo
Leven in Frankrijk logo
Mediterranee logo
Italien Magazin logo
Frankreich Magazin logo

De Liefde

In een tijd waarin we meer daten en scheiden dan ooit en we – ook via social media – zoveel andere leuke mensen ontmoeten, is liefde iets waar veel mensen elke dag weer mee bezig zijn. Er is dus behoefte aan goede informatie over de liefde. Serieuze informatie die je helpt, verrijkt en inspireert. Die herkenbaar is en tot nadenken stemt.

De Liefde is een tijdschrift over liefdesrelaties dat mensen daadwerkelijk inzicht wil bieden. In het blad geven we wetenschappers, denkers en deskundigen een podium om hun ideeën en bevindingen over dit complexe onderwerp te delen. Doelgroep: zelfbewuste, hoger opgeleide vrouwen van 35 jaar en ouder voor wie het hebben van een liefdesrelatie een zelangrijke pijler in hun leven is. Hoofdredacteur is Ruud Hollander, die eerder aan het roer stond van bladen als Psychologie Magazine, Happinez, Rails en Hollands Diep.

Doelgroep

  • Vrouw
  • 35 jaar en ouder
  • Welstandsklasse W 1 / 2
  • HBO/WO-niveau
  • Levensgenieter
  • Geïnteresseerd in reizen, gastronomie, mode, design, kunst en cultuur

Frequentie

4 x per jaar

Oplage

40.000

Bereik

120.000

Nieuwsbrief abonnees

-

Distributie

De Liefde wordt in Nederland en in België verspreid via alle belangrijke verkoopkanalen, zoals de filialen van Albert Heijn, AKO, Primera en Readshop. De Liefde wordt promotioneel ondersteund via advertenties en op de winkelvloer middels volumeverhogende consumentenactiviteiten.

Adverteren

Voor informatie over advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling op +31 (0)20 530 25 70 of via advertising[@]creditsmedia.nl.

Website

www.deliefdemag.nl
De Liefde cover
Hollands Glorie cover
Italie Magazine cover
Leven in Frankrijk cover
Mediterranee cover
Italien Magazin cover
Frankreich Magazin cover

Contact

 

Van Slingelandtstraat 63

1051 CG Amsterdam

The Netherlands

+31 (0)20 - 530 25 70